dilluns, 26 de novembre del 2007

Sessions d'educació física al CEIP Terraprims!





Breu resum de fotografies de les sessions d'atletisme de les classes d'educació física. Unitat de programació interdisiplinar amb matemàtiques.

dilluns, 19 de novembre del 2007

SORTIDA ALS ÀNGELS

Divendres 16 de novembre els alumnes de P-3 fins a 2n de tot la ZER vam anar als Àngels a descobrir la tardor dins del bosc.

Malgrat les previsions de fred que hi havia anunciades, vam tenir un bon dia, cal dir que anàvem molt abrigats amb: gorros, guants, anoracs i bufades. No vam veure bolets ni massa castanyes, però si que vam apreciar les cireres d'arboç, els glans, la gran quantitat de fulles seques, molsa, els colors de la tardor, pinyes,... I després d'una bona passejada, vam fer un dibuix al natural.
Vam dinar a l'esplanada del Santuari podent apreciar un paisatge espectacular després d'uns dies de tramuntana: per un costat tot el golf de Roses i les Illes Medes i per l'altra banda Girona i rodalies. Una sortida molt profitosa!

dimarts, 6 de novembre del 2007

ASSEMBLEA: QUÈ FAS TU PEL MEDI AMBIENT?

AVUI ELS NENS I NENES DE 5é I 6é ENS HAN PRESENTAT L'ASSEMBLEA SOBRE EL MEDI AMBIENT. A PARTIR D'UNA ENQUESTA SOBRE ELS MITJANS DE TRANSPORT QUE UTILITZEM, LA LLUM, L'AIGUA, EL PAPER I EL SOROLL, HEM ENTÉS LA PROBLEMÀTICA DEL MEDI AMBIENT DES DE DIFERENTS VESSANTS I HEM TRET CONCLUSIONS PER ESTALVIAR I MILLORAR EL NOSTRE ENTORN DES DE L'ESCOLA.